0
Evroliga

FOTO: Starsport

AVRAMOVIĆ SAMOKRITIČAN NAKON PORAZA OD BASKONIJE: ‘Igrao sam katastrofalno čitavu utakmicu!’

Objavljeno: 04.11.23 u 10:20

‘Imali smo kontrolu tokom čitavog meča, a onda su nam dali dve trojke i vratili se u meč.’

Košarkaš Partizana, Aleksa Avramović je nakon izgubljenje utakmice protiv Baskonije rekao da su prosuli dobijenu utakmica i da on snosi apsolutnu odgovoronst.

-Mislim da smo prosuli utakmicu na kraju. Imali smo kontrolu tokom čitavog meča, a onda su nam dali dve trojke i vratili se u meč. Opet smo na kraju imali šansu da pobedimo. Međutim, nije to bio problem bio, ta poslednja tri minuta. Ja sam igrao katastrofalno čitavu utakmicu. Snosim apsolutnu odgovornost za poraz. Znamo da smo prosuli pobedu – istakao je.

Dodao je da su svi dobro igrali.

-U ovoj konstalaciji stvari morao sam da odigram mnogo bolje. Stvarno snosim odgovornost nakon dobrog ritma koji smo imali… Svi su igrali dobro. Tristan koji nije odigrao dosta utakmica je odigrao odlično… I Trifa i Jare su odigrali sjajno, kao i Džejms, Zek, Smajli i Đuša. Svi su odigrali odlično… Na kraju smo sve prosuli i to je to – naveo je Avramović.

Podsetimo, košarkaši Partizana poraženi su sinoć od Baskonije rezultatom 84:83 u okviru šestog kola Evrolige.

JOKIĆ PONOVO POKAZAO KAKAV JE MAJSTOR: Šut za tri uz zvuk sirene! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter