0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and FC Bayern Munich at Stark Arena on November 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA LJUTA NA ČELNIKE ARENE: „Podsećamo vas da Arena nije vlasništvo KK Partizan“!

Objavljeno: 03.11.23 u 14:26

Novo saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su juče bitnu pobedu u okviru 6. kola Evrolige. Izabranici Janisa Sferopulosa bili su bolji od Bajerna 74:68, pred punim tribinama beogradske Štark Arene.

Samo dan nakon velike pobede, šampion Srbije izdao je saopštenje, gde je izrazio nezadovoljstvo manjkom termina u Areni. Saopštenje prenosimo u celosti.

– KK Crvena zvezda prinuđen je da se obrati javnosti izuzetno nezadovoljan činjenicom da uprkos konkretnim dogovorima sa rukovodstvom Beogradske Arene oko ravnopravne podele termina za treninge našeg prvog tima i svih mlađih selekcija – dana 03.11.2023.godine još uvek nema ni jedan termin na raspolaganju za treninge svih selekcija našeg kluba u toj dvorani koja je u vlasništvu grada Beograda i Republike Srbije!

 

FOTO: STARSPORT

 

KK Crvena zvezda imao je konkretan dogovor da se termini u velikoj i maloj sali Štark arene RAVNOPRAVNO dele ali sada smo primorani da konstatujemo da je jedan klub (konkretno KK Partizan) uzurpirao tu dvoranu, za koju ima vrlo povlašćene cene zakupa (koje ne izmiruje na vreme, uostalom kao ni porez Republici Srbiji).

KK Crvena zvezda je rad sa svim mlađim selekcijama (koje za razliku od nekih igraju igraju nacionalna prvenstva i nisu raspuštene) od ključne važnosti, a verujemo i da je od ključne važnosti za interes srpske košarke!

Konačno, da li moramo da podsećamo da je Beogradska Arena sa svim svojim pratećim objektima (u koje spada i mala dvorana) – javno vlasništvo ovog grada i zemlje, a ne privatno vlasništvo pojedinaca, niti KK Partizan!

 

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and FC Bayern Munich at Stark Arena on November 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

KK Crvena Zvezda Merdianbet očekuje hitno rešenje ovog problema i nećemo dozvoliti više nikakva nemušta objašnjena i “kupovinu vremena” u kome sve naše selekcije gube treninge, vreme I takmičarsku sezonu!

KK Crvena zvezda 

Crveno-beli“ su trenutno na skoru 2-4 u Evroligi.

 

Standings provided by Sofascore
5
10

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter