0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SALDANJA ISPRATIO VELIKANE U ISTORIJU: Brazilac pretekao svoje zemljake i oborio veliki rekord!

Objavljeno: 03.11.23 u 10:33

Ogroman uspeh napadača

Nakon što je odigrana trećina sezone u Superligi Srbije, Partizan se nalazi na ubedljivom prvom mestu sa šest bodova prednosti ispred Crvene zvezde. Osim dominantnog liderstva u ligi, Partizan može da se pohvali i najboljom gol razlikom od 32 postignuta gola i samo 10 primljenih.

Najveći doprinos ovoj uspešnoj seriji dolazi od strane brazilskog napadača Mateuša Saldanje, koji je postigao devet golova i zabeležio tri asistencije.

Saldanja je postao najbolji strelac Superlige u dosadašnjem delu prvenstva, prestigavši i svoje suigrače Klea i Leonarda. Njegov efikasan start sezone privlači pažnju, a navijači veruju da bi Saldanja mogao postati idola Partizanovih pristalica.

U narednom meču, Partizan će se suočiti sa Novim Pazarem u ponedeljak u okviru 14. kola Superlige Srbije. Utakmica će biti odigrana pred praznim tribinama stadiona u istoimenom gradu zbog pandemijskih mera. Partizanovi navijači nestrpljivo očekuju novu pobedu i nadaju se nastavku uspešne sezone pod vođstvom talentovanog Saldanje.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter