7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PUKLA BRUKA: Golman tužio Zvezdu za zlostavljanje!

Objavljeno: 03.11.23 u 17:55

Vest koja je sve iznenadila.

Mladi golman rodom iz Kraljeva rođen je 2007. godine i već nekoliko sezona u svojim uzrastima pokazuje o kakvom talentu je reč.

Reč je o Jovanu Miladinovića kom su fudbalski stručnjaci za sada predviđali isključivo blistavu karijeru, ali u Zvezdi mu nije baš sve išlo kao ‘po loju’. Kako prenosi Mozzart sport, Miladinović je danas podneo tužbu protiv tima iz Ljutice Bogdana.

On je kao razlog tužbe naveo zlostavljačko ponašanje, a sve sa ciljem dobijanja slobode da napusti klub i negde drugde potraži svoju sreću. Nekoliko puta je bio priključivan prvom timu, čak je i branio na jednom prijateljskom susretu, ali kada je došlo do pregovora oko ugovora i njegove dalje karijere, došlo je do nerazumevanja između njega i uprave, a šta se sve tačno desilo i dalje nije poznato.

100
23

7 Komentara

  1. Ovo što uprava Zvezde radi nad ovim momkom, najvećim talentom u Srbiji o kom strani sportski mediji pišu u superlativu, je zločin. Samo zato što nije hteo na silu da promeni menadžera i potpiše ugovor sa Terzićevim agentima.. Bio je kapiten u mladjoj reprezentaciji Srbije i uticajem uprave Zvezde, nakon što je odbio da promeni menadžera, mu je čak i to onemogućeno. Zločin je da ovo rade momku kojem je Zvezda i Srbija u srcu. Zvezda je od njegove prodaje u narednih nekoliko godina sigurno mogla da prihoduje više od 10 miliona evra ali Terzić stavlja svoj džep ispred interesa kluba.

    6
    1
    Odgovori
  2. Kakva bruka bre šta se vi iz HotSporta zanosite i šta opet nešto pljujete po zvezdi ? To tata i mama tuže ne tuži on jer pokušavaju nešto na brzaka da izguraju sina a na kraju proći će kao onaj Filip Janković !!!

    9
    10
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter