1
Evroliga
Željko Obradović

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ SVESTAN MANA SVOG TIMA: ‘Mogli smo do lake pobede, ali je jedan skok rešio utakmicu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.23 u 23:50

‘Izgubili smo zbog loših odlluka.’

Trener Partizana, Željko Obradović je na konferenciji za štampu nakon poraza od Baskonije i naveo da su dobro počeli u drugom poluvremenu, ali da je jedan skok rešio sve.

– Očigledno je da smo imali šansu da pobedimo, ali kako god, moramo čestitati Baskoniji na njihovoj pobedi. Imam osećaj da smo mi ti koji su izgubili utakmicu, mi smo izgubili. U prvom poluvremenu smo imali problema sa ofanzivnim skokom, onda smo počeli bolje da gradimo koš, ali je onda upravo jedan skok rešio utakmicu – jasan je Žoc.

Dodao je da su morali da odigraju hladne glave, ali da to nisu uradili.

– Ne možete pričati o kontroli kada gubite lopte, to je jednostavno. Ušli smo u period gde smo imali prednost, morali smo da odigramo hladne glave, ali nismo to uradili. Izugbljene lopte su razlog zašto smo izgubili – israkao je strateg ‘crno-belih’.

Rekao je da su izgubljene lopte glavni razlog izgubljene utakmice.

-Oni su na istom putu kao što su i bili, imaju nove igrače, mislim da smo u drugom poluvremenu imali malo više kontrole, ali smo u poslednji minut ušli sa šansom da pobedimo, i to lakom pobendom, to je moje osećaj. Moram čestitati i Baskoniji na borbi, igrali su do samog kraja, igrali su dobro u defanzivi i mi smo gubili lopte, zato smo izgubili meč – zaključio je Obradović.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

Podsetimo, u okviru šestog kola Evrolige snage su odmerili košarkaši Baskonije Partizana, a pobedu su odneli izabranici Duška Ivanovića rezultatom 84:83. 

SRDAČAN POZDRAV ALEKSE I VANJE PRE MEČA: Reprezentativci Srbije u zagrljaju na zagrevanju! (VIDEO)

 

 

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter