0
Košarka

NOVI PORAZ RAJAKOVIĆA: Filadelfija previlik zalogaj za Toronto koji predvodi Srbin! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.23 u 08:17

Embid je bio raspoložen

U uzbudljivom susretu, Filadelfija Seventisikersi su savladali Toronto Reptorse rezultatom 114:99, potvrdivši svoju dominaciju u „Vels Fargo Centru“. Iako su Reptorsi prethodno iznenadili Milvoki Bakse, nisu uspeli da održe pobednički ritam protiv snalažljivih Siksersa.

Lider tima Džoel Embid bio je ključni igrač, postigavši 28 poena, uhvativši 13 skokova i podelivši 7 asistencija, čime je potvrdio svoj MVP status iz prethodne NBA sezone. Njegov odlučujući trenutak došao je u stilu legendarnog Dikembe Mutomba, blokiravši Paskala Sijakama i mahao prstom u znak trijumfa.

Tobajas Heris je takođe briljirao sa 23 poena i 7 uhvaćenih lopti, dok je Keli Ubre Džunior doprineo sa istim brojem poena. Na strani Reptorsa, Skoti Barns se istakao sa 24 poena i 8 skokova, dok je Denis Šruder ostvario dabl-dabl sa 13 poena i 10 uspešnih dodavanja.

Ovom pobedom, Seventisikersi su upisali treći trijumf u četiri meča, dok su Reptorsi doživeli četvrti poraz u šest odigranih utakmica. U drugim mečevima, Nju Orleans Pelikansi su pobedili Detroit Pistonse sa 125:116, dok su Orlando Medžik iznenadili Juta Džez sa tesnom pobedom od 115:113, uz sjajnu partiju Paola Bankera i Franc Vagnera.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter