0
ATP

FOTO: Twitter/@RolexPMasters

NOVAK SPREMAN ZA ČETVRTFINALE: Evo kada Đoković bije bitku za polufinale Mastersa u Parizu!

Objavljeno: 03.11.23 u 08:35

Đoković je prethodno bio bolji od holandskog tenisera

Nakon pobede nad Talonom Griksporom, Novak Đoković se priprema za uzbudljiv četvrtfinalni duel na Mastersu u Parizu. Njegov protivnik će biti Holger Rune, mladi talentovani teniser koji trenutno trenira sa legendarnim Borisom Bekerom. Ovaj meč će biti treći na centralnom terenu i očekuje se da počne ne pre 19.30 časova.

Rune trenutno vodi u međusobnim okršajima protiv Đokovića sa 2:1, a posebno značajna pobeda za mladog Danca bila je prošle godine u finalu Pariza. Ovaj duel će biti prilika za Đokovića da se revanšira za tu poraznu situaciju i dokaže svoju dominaciju na teniskom terenu.

Pre Đokovićevog meča, ljubitelji tenisa će moći da uživaju u drugim uzbuđujućim duelima. Hubert Hurkač će se suočiti sa Grigorom Dimitrovim, dok će Stefanos Cicipas igrati protiv Harena Hačanova. Dan će biti zatvoren mečem između Aleksa de Minora i Andreja Rubljova.

Svi oči će biti uprte u centralni teren dok Đoković pokušava da preokrene situaciju i osvoji pobedu nad Runeom, uz nadu da će ostvariti napredak ka osvajanju još jednog Mastersa u Parizu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter