0
Evropske lige

Foto:YouTube/Printscreen

NAVIJAČI FIORENTINE BESNI, NE ŽELE DA IGRAJU PROTIV JUVENTUSA: „Naš grad je na kolenima“

Objavljeno: 03.11.23 u 23:20

Duel između Juventusa i Fiorentine uvek privlači pažnju ljubitelja fudbala i Serije A, ali sada se postavlja pitanje hoće li meč biti odigran zbog strašnih poplava koje su pogodile Firencu i u kojima je nastradalo mnogo ljudi.

Navijači Fiorentine su izdali saopštenje u kojem ističu da trenutno nema mesta za održavanje sportskih događaja i da bi trebalo odložiti utakmicu.

U saopštenju navijača Fiorentine istaknuto je da će oni pružiti pomoć ljudima koji su izgubili najbliže, čiji su domovi uništeni, i da neće prisustvovati utakmici. Deo grada je teško pogođen poplavama, sa mnogim domaćinstvima koja su ostala bez osnovnih resursa poput struje, gasa i vode.

– Mi ćemo pomagati ljudima koji su ostali bez najbližih, čiji su domovi uništeni, nećemo ići na utakmicu. Deo našeg grada je na kolenima. Ljudi su ostali bez struje, gasa i vode – naveli su između ostalog navijači Fiorentine.

Što se tiče trenutnog plasmana na tabeli, Fiorentina se nalazi na šestoj poziciji s 17 bodova, dok Juventus zauzima drugo mesto s 23 boda na svom kontu.

Standings provided by Sofascore
2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter