0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MEDINA NAKON DEBIJA ZA „CRNO-BELE“: „Sviđa mi se Beograd, navijači Partizana prave neverovatnu atmosferu“!

Objavljeno: 03.11.23 u 13:27

Dočekao je štoper Partizana svoj debi posle 2 meseca

Fudbaleri Partizana pobedili su minimalnim rezultatom Jedinstvo u Ubu i tako se plasirali u osminu finala Kupa Srbije.

Svoj debitantski nastup u „crno-belom“ dresu, zabeležio je belgijski fudbaler, Nejtan de Medina. Štoper Partizana je stigao u klub sredinom septembra ali je postepeno ulazio u ritam.

Medina je istakao da nije bio zadovoljan uslovima za igru ali mu je drago što je konačno odigrao takmičarsku utakmicu.

 

FOTO: Starsport

 

Za mene je teren bio izuzetno problematičan, jer nisam navikao da igram pod takvim uslovima u kojima treba da pokažem svoju najbolju stranu. Ali, ako to izuzmemo, drago mi je što sam debitovao i mogu reći da sam spreman za sledeću utakmicu – rekao je štoper za klupski sajt.

On i njegova porodica su se brzo navikli na Beograd a u tome su mu pomogli i saigrači.

Prvo što moram reći je da imam sjajne saigrače koji se svakog dan trude da se osećam kao kod kuće, na čemu sam im beskrajno zahvalan. Moja porodica se sada apsolutno privikla na Beograd i grad im veoma prija. Hrana je slična onoj u Belgiji i Nemačkoj, ali ipak moram da pohvalim tradicionalna jela i da kažem da smo već obišli mnoge restorane. Sjajno je sve.

 

 

Za kraj, Medina je pohvalio navijače Partizana.

Atmosfera je užarena baš kao na utakmicama Bundesliige, gde je zaista veliki broj navijača na stadionima u nacionalnom prvenstvu, što bih voleo da je i ovde slučaj. Imao sam priliku da igram i u Bundesligi 2 gde su isto ‘ludi’ za fudbalom. Zato su mi se odmah dopali navijači Partizana! Samo ću reći da su neverovatni! Treba nam takva podrška i dalje.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter