0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai i Bibras Natho (FOTO: Starsport)

KO JE FAVORIT ZA OSVAJANJE SUPERLIGE? Kladionice sve iznenadile novim kvotama za titulu prvaka Srbije!

Objavljeno: 03.11.23 u 10:11

Razlika je smanjena

Nakon nedavnog kiksa Crvene zvezde, tema o tituli u fudbalskoj Superligi Srbije postaje sve aktuelnija. Posle dva poraza i jednog nerešenog meča, alarmi su se upalili na Marakani, a trenutna forma crveno-belih dovodi u pitanje njihovu dominaciju u šampionatu.

Pre početka sezone, Crvena zvezda je bila apsolutni favorit, sa kvotom 1,10 na titulu. Međutim, uspon Partizana, koji trenutno ima najbolji niz pobeda u Evropi, dovelo je do promene kvota u kladionicama.

Prema najnovijim kvotama objavljenim od strane kladionica, Crvena zvezda je i dalje favorit, ali sada sa kvotom 1,40. Sa šest bodova više od Crvene zvezde, Partizan je privukao pažnju i kvota na njih se značajno smanjila, sada iznosi 2,80.

TSC, koji je nedavno iznenadio Crvenu zvezdu na Marakani, takođe je privukao pažnju i kvota na njih je 15. Vojvodina, Čukarički, i Spartak iz Subotice slede sa kvotama 50 i 100.

Situacija u domaćem prvenstvu postaje sve zanimljivija, a ljubitelji fudbala u Srbiji sa nestrpljenjem iščekuju nastavak sezone kako bi videli ko će na kraju podići pehar Superlige.

26
10

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter