1
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

FOTO: Starsport

KATASTROFA ZA SRBIJU: Piksi ostao bez jednog od najboljih igrača za meč sa Bugarskom?

Objavljeno: 03.11.23 u 10:55

Njegov nastup je pod velikim znakom pitanja

Jutros je stigla vest iz Saudijske Arabije koja je izazvala zabrinutost među navijačima u Srbiji. Aleksandar Mitrović, snalažljivi napadač, moraće na pauzu zbog bola koji je osetio u kolenu. Zbog ove povrede, Mitrović će propustiti naredni meč protiv Al Fateha koji je na programu u petak.

Povreda je nastala tokom treninga, što je navelo stručni štab da Mitroviću preporuči odmor i detaljne lekarske preglede kako bi se utvrdio stepen povrede. Trenutno nije poznato koliko ozbiljna povreda može biti, ali selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, sa pažnjom i strepnjom iščekuje izveštaj lekara.

Važno je napomenuti da je poslednji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo zakazan protiv Bugarske 19. novembra. Odsustvo bivšeg golgetera Fulama moglo bi predstavljati značajan hendikep za naš tim. Uz Mitrovića, na spisku napadača nalaze se i Dušan Vlahović i Petar Ratkov. Svi u reprezentaciji nadaju se što bržem oporavku Mitrovića kako bi bio spreman za ključni duel protiv Bugarske.

9
3

1 Komentara

  1. Nije uopšte. Sada Piksi treba da pozove kao zamenu Agrafiotisa iz roterdamskog Ekcelziora, on je bivši kadetski reprezentativac naše zemlje, bio je jako dobar. Danas je vodeći strelac svog tima. Ima 23 godine na 10 utakmica je postigao 5 golova uz jedan golu u holandskom kupu. Veoma podseća na Ratkova jer ima visinu i prodornost. Sad je čas jer ovo treba posmatrati kao priliku. Ovo bi i za Ratkova i za Agrafiotisa bila savršena prilika za dokazivanje. Šteta što Piksi nije pozvao i tandem krila Ranđelović-Čumić koji su preporodili Rubin Kazanj.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter