0
Košarka

FOTO: Screenshot/YouTube

HARDEN O RAZLAZU SA FILADELFIJOM: „Nisu me želeli tamo, sve što su rekli je laž“! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.23 u 12:58

„Brada“ nije imao lepe reči za bivši klub

Jedan od najboljih skorera današnjice, Džejms Harden, novi je član Los Anđeles Klipersa. Sjajni bek je stigao u grad anđela iz Filadelfije, koja ga je trejdovala nakon što je Harden odbijao da trenira sa ekipom.

Postojalo je mnogo priča oko turbulentnog razlaza između dve strane ali Amerikanac ističe da ga 76-ersi nisu hteli u svojim redovima i da nisu verovali u njega.

Kada sam otišao iz Bruklina mislio sam da ću se penzionisati u Siksersima, ali je uprava imala druge planove. Nisu me hteli. Postoji mnogo narativa, ljudi misle da imaju svoje mišljenje. Ali, ništa od toga nije istina – rekao je Harden.

 

 

On je već odradio prvi trening sa novom ekipom. Kada je upitan o ulozi na terenu, Harden smatra za sebe da je kreator, istakavši da mu nije stalo da na svakom meču postiže 30 i više poena.

Mislim da sam kreator na terenu. Ako bih dobio reč, mogu da kažem: ‘Hej, treneru, vidim ovo. Šta mislite o ovome?’. Neko ko mi veruje, ko veruje u mene, ko me razume. Ja nisam sistemski igrač. Ja sam sistem.

– Dakle, neko ko može da priča sa mnom, da razume, da ide napred, da shvati i da se prilagođava u hodu tokom utakmice. Do toga mi je stalo. Ne radi se o tome da ja postignem 34 poena, to sam već radio…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter