0
Lifestyle

Vladimir Lucic Fudbal-Fudbalski Savez Srbije potpisivanje sponzorskog ugovora sa Telekom Srbija i Arena Sport Beograd, 18.06.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

TELEKOM SRBIJA: Podrška sportu u Srbiji kroz strast, inovacije i finansijsku podršku! (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.23 u 14:11

Telekom Srbija ima značajnu ulogu u podržavanju sporta širom zemlje, a to se vidi kroz različite inicijative i finansijsku podršku koju pružaju kako sportskim klubovima tako i pojedincima.

Vladimir Lučić, kao direktor kompanije, pokazao je strast i posvećenost prema sportu, što se odražava kroz kontinuiranu podršku koju Telekom pruža.

Njihova podrška obuhvata različite sportove, od popularnih do manje poznatih disciplina. Telekom Srbija, pod Lučićevim vođstvom, pruža finansijsku podršku mnogim klubovima širom zemlje. To uključuje sponzorstva, donacije i ulaganja koja omogućavaju klubovima da unaprede infrastrukturu, obezbede opremu i razvijaju mlade talente.

Neki od primera podrške Telekoma sportu u Srbiji uključuju:

Fudbal: Telekom je sponzor nekoliko fudbalskih klubova u Srbiji, podržavajući ih kroz sponzorstva i promociju na različitim platformama.

Košarka: U oblasti košarke, Telekom je bio ključni sponzor nekoliko košarkaških takmičenja i timova, pružajući podršku razvoju ove vrlo popularne sportske grane u zemlji.
Olimpijski sportovi: Telekom podržava olimpijske sportove i sportiste, pružajući podršku putovanjima, opremom i treninzima kako bi sportisti mogli da ostvare svoje najbolje rezultate na međunarodnoj sceni.

from left Nenad Bjekovic Vladimir Lucic Nebojsa Zugic and Dragan Stojkovic
Fudbal-Fudbalski Savez Srbije potpisivanje sponzorskog ugovora sa Telekom Srbija i Arena Sport
Beograd, 18.06.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

 

Pored direktnih finansijskih ulaganja, Telekom Srbija takođe pruža platformu za promociju sporta putem svojih kanala, naročito na TV Arena Sport. Direktor Arene, Nebojša Žugić, aktivno radi na popularizaciji sporta u zemlji, obezbeđujući emisije, lajv prenose i informacije o različitim sportskim događajima.

Sve ovo ukazuje na predanost Telekoma prema podršci sportu u Srbiji, ne samo kroz direktna finansijska ulaganja već i kroz promociju sportskih događaja na svojim kanalima, što doprinosi široj popularizaciji različitih sportova i omogućava veću vidljivost sportista i sportskih događaja širom zemlje.

Na kraju, važno je istaći da angažman Telekoma Srbija u sportu pokazuje snažnu posvećenost razvoju sportskih aktivnosti, unapređenju sportske infrastrukture i podršci sportskim talentima u Srbiji, čime stvara snažnu platformu za buduće generacije sportista.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter