0
Evroliga
KK Partizan

from left Danilo Andjusic, #33 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Ognjen Jaramaz, #10 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Tristan Vukcevic, #1 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OHRABRUJUĆE VESTI ZA CRNO-BELE PRED DUEL SA BASKONIJOM: Evo kakva sudbina čeka Poljaka i Partizanovog kapitena!

Objavljeno: 02.11.23 u 09:01

Poljski košarkaš Mateuš Ponitka se bori sa povredom ramena koja ga muči već neko vreme.

Sa druge strane, kapiten Partizana, Kevin Panter, svakodnevno se podvrgava terapijama zbog problema sa nogama, pre svega kolena. Međutim, postoje nove vesti koje donose nadu.

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, Mateuš Ponitka bi trebalo da se priključi ekipnim treninzima naredne nedelje. Poljak je povredio rame tokom pripremnog meča sa Fuenlabradom u Beogradu. Nakon toga je propustio deo priprema i početak sezone zbog jake boli koja ga je sprečavala da podigne ruku. Odsustvovao je sa mečeva protiv Barselone, Olimpijakosa, Mege, kao i dva večita derbija. Iako ga neće biti u narednim utakmicama protiv Vitorije i Splita, očekuje se da se vrati treninzima kada se ekipa vrati u Beograd u utorak. Vreme kada će biti spreman za takmičarske mečeve će zavisiti od odluke trenera Obradovića.

Što se tiče Kevina Pantera, situacija je drugačija. Kapiten Partizana već neko vreme ima probleme sa zadnjom ložom, a nedavno se pojavila i povreda kolena koja trenutno predstavlja najveći izazov. Panter se posvećuje terapijama i svakodnevno radi sa medicinskim timom Partizana kako bi što brže sanirao povredu i vratio se na teren. Takođe, najavljeno je da će Panter proći novo snimanje kako bi se procenilo stanje povrede i utvrdilo koliko će još trajati njegova pauza. Klub je zvanično objavio da će Panter morati da pauzira barem dve nedelje.

Dok se Ponitka i Panter leče u Beogradu, ekipa Partizana putuje u Španiju gde će se suočiti sa Baskonijom, a zatim, tokom noći između petka i subote, putuju u Split gde ih očekuje utakmica ABA lige.

 

<iframe id=“sofa-standings-embed-42527-53198″ src=“https://widgets.sofascore.com/embed/tournament/42527/season/53198/standings/Euroleague%2023%2F24?widgetTitle=Euroleague 23/24&showCompetitionLogo=true“ style=height:738px!important;max-width:620px!important;width:100%!important; frameborder=“0″ scrolling=“no“></iframe>
<div style=“font-size:12px;font-family:Arial,sans-serif;text-align:left“>
Standings provided by <a target=“_blank“ href=“https://www.sofascore.com/“>Sofascore</a>
</div>

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter