0
Kladionica

FOTO: Admiralbet

ODBROJAVANJE JE POČELO: Sve je spremno za MMA spektakl u Beogradu!

Objavljeno: 02.11.23 u 17:20

Ispratite najveći regionalni MMA događaj godine iz prvih redova!

Samo dva dana ostalo je do spektakularnog FNC 13 događaja koji ćemo moći da ispratimo u hali Aleksandar Nikolić ove subote, 4. novembra. Ovaj događaj će predvoditi duel Nikole Joksovića i Sava Lazića za titulu FNC velter kategorije, dok je sunaslovna borba rezervisana za najiščekivaniji regionalni MMA okršaj, a to je revanš Vasa Bakočevića i Franciska Baria “Croate“.

Perspektivni Marko Bojković će odmeriti snage sa opasnim Brazilcem Lukasom Ananiasom koji sa velikim imperativom pobede dolazi u Beogradu sa ciljem da se pokaže u najboljem svetlu FNC promociji. Bojkoviću će ovo biti pohod na petu profesionalnu pobedu u isto toliko nastupa.

Legenda balkanskog MMA sporta Ivica “Terror“ Trušček će po 81. put ući u kavez u borbi sa perspektivnim srpskim borcem Jovanom Marjanovićem. Velika prilika za Jovana da se probije na regionalnu scenu, dok će Ivica imati veliki motiv da dokaže svima, da on nije taj preko koga će se graditi mladi borci.

Prva dama srpskog MMA sporta Marina Spasić će u Hali Pionir imati najteži ispit u dosadašnjoj karijeri. Njena protivnica biće Samin Beik koja iza sebe ima 10 MMA nastupa. Velika prilika za Marinu da pokaže svima koliko je ozbiljno shvatila MMA karijeru, a ova borba bi mogla da joj bude velika prekretnica.

Teufik Šehić je zbog zdravstvenih razloga otkazao u ponedeljak borbu protiv Borisa Stanića, ali je FNC brzom reakcijom pronašao zamenu i dobili smo možda i bolju borbu nego prvobitno. Umesto Teufika Šehića uskočio je jedan od najtalentovanijih hrvatskih boraca Fran Luka Đurić.

Očekuju nas i nastupi Aleksandra “Mlate“ Vukosavljevića protiv Miladina “Kengura“ Kolarskog, kao i borbe Ognjena Babića protiv Francuza Aksela Nobua i crnogorsko-slovenački derbi između Blaža Nikolića i Dina Šuljkanovića.

Svi ljubitelji MMA i sportskog klađenja će imati priliku da prognoziraju ishode borbi sa ovog događaja samo na sajtu AdmiralBet.rs. Kladionica AdmiralBet je prepoznala veliko interesovanje među širom publikom, pa je spremila jedinstvenu ponudu za sve FNC 13 duele koja je dostupna svima onima sa otvorenim AdmiralBet korisničkim nalogom. Registracija se može kompletirati u svega par koraka putem ovog linka ili preko AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Nakon otvaranja naloga sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pored toga, AdmiralBet je u saradnji sa poratalom Triangle TV obezbedila 2 karte za sam događaj. Karte će se deliti putem izvlačenja, a svi zainteresovani mogu da se nađu među srećnim dobitnicima tako što će lajkovati objavu vezanu za darivanje karata, zapratiti Instagram profile @admiralbet_kladionica i @triangle.tv i u komentaru tagovati osobu sa kojom bi ispratile ovaj spektakl. Izvlačenje je zakazano za četvrtak u 18 časova, a dobitnici će biti objavljeni putem Instagrama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter