0
Evroliga

FOTO: Starsport

DONČIĆ JE U ARENI: Došao je da pruži podršku voljenom klubu protiv Bajerna! (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.23 u 19:50

Stigao je u Beograd

Atmosfera u Beogradskoj Areni postala je još uzbuđujuća pred večerašnji meč šestog kola Evrolige između Crvene zvezde i minhenskog Bajerna. Ova utakmica ima ogroman značaj za crveno-bele, koji žele da prekinu niz od četiri uzastopna poraza u ovom takmičenju. U njihovoj potrazi za povratkom na pobednički kolosek, podršku im pruža verni navijački kontingent, među kojima se ističe i jedno veoma poznato lice.

Otac slavnog košarkaša Luke Dončića, Saša Dončić, prisustvuje večerašnjoj utakmici, pružajući podršku crveno-belima. Saša, kao i njegov sin Luka, pokazao je veliku naklonost prema Crvenoj zvezdi, redovno prisustvujući njihovim mečevima. Ova podrška nije slučajnost, već odraz ljubavi i lojalnosti prema klubu, koja se prenosi i na mlađe generacije.

Očekuje se da prisustvo Saše Dončića na tribinama dodatno podigne moral Crvenoj zvezdi i motiviše igrače da daju svoj maksimum na terenu. Njegova posvećenost i strast prema klubu predstavljaju inspiraciju za sve navijače i dokazuju važnost zajedništva u podršci omiljenom timu. Navijači i igrači zajedno sanjaju o pobedi, a večerašnji meč obećava uzbudljivu borbu za trijumf u Evroligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter