0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

DOBRE VESTI SA MALOG KALEMEGDANA: Janis Sferopulos može da računa na dva bitna igrača za Bajern!

Objavljeno: 02.11.23 u 16:11

Šampion Srbije će biti nešto jači

Košarkaši Crvene zvezde su spremni za izazov protiv Bajerna iz Minhena u meču Evrolige večeras od 18:30 časova, s obzirom na to da će trener Janis Sferopulos moći da računa na ključne igrače, Adama Hangu i Nemanju Nedovića.

Ova vest donosi olakšanje za navijače Crvene zvezde, budući da su Nedović i Hanga propustili poslednji duel sa ekipom Partizana u ABA ligi zbog povreda. Njihovi izostanci su se odrazilo na timsku igru, što je rezultiralo porazima kako u ABA ligi, tako i u Evroligi.

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, je potvrdio na treningu dan pred meč da su Nedović i Hanga trenirali, a nove informacije govore da su obojica spremni i da će se staviti na raspolaganje treneru. Ipak, konačna odluka o sastavu biće doneta pre same utakmice.

S obzirom na povratak ovih ključnih igrača, navijači Crvene zvezde se nadaju da će njihova prisustva na terenu doneti pozitivan rezultat. Utakmica protiv Bajerna predstavlja značajan izazov, ali prisustvo Nedovića i Hange dodatno jača timsku igru Crvene zvezde, što će svakako doprineti u borbi za pobedu u Evroligi.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter