0
Evroliga

Kevin Punter (R) and Darius Thompson during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria at Stark Arena Hall on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BASKIJCI PROVOCIRAJU PARTIZAN: Baskonija podsetila sve na pobedu nad crno-belima iz prošle sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.23 u 16:33

Oni se nadaju istom ishodu

Košarkaši Partizana se intenzivno pripremaju za predstojeći meč protiv Baskonije u šestom kolu Evrolige, a ovaj duel obeležiće i povratak Duška Ivanovića na klupu Baskonije. Ova dva tima su se poslednji put sastala početkom prošle sezone u meču koji je bio uzbudljiv do poslednjeg trenutka.

U tom meču, Markus Hauard je postao junak Baskonije, pogodivši ključnu trojku u poslednjim sekundama i izborivši produžetak. Crno-beli su tada propustili šansu da izbegnu produžetak, što ih je koštalo pobede. Baskonija je danas podsetila na ovu ključnu trojku, deleći snimak na društvenim mrežama i podsećajući navijače na taj nezaboravan trenutak.

Uoči novog duela, Baskonija ima jednu pobedu manje od ekipe Željka Obradovića. Partizan će sigurno biti motivisan da se revanšira za prošlogodišnji poraz i da ostvari važnu pobedu pred domaćom publikom. Utakmica protiv Baskonije obećava uzbudljivu košarku i napetu borbu za pobedu. Navijači su već u nestrpljenju iščekuju ovaj duel koji će sigurno biti jedan od najzanimljivijih momenata u ovogodišnjem takmičenju Evrolige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter