0
Košarka

FOTO: Starsport

ŠOK ZA PETRUŠEVA: Bivši košarkaš Crvene zvezde trejdovan iz Klipersa posle samo jednog dana!

Objavljeno: 01.11.23 u 22:12

Videćemo hoće li dobiti šansu u Sakramentu

Filip Petrušev, talentovani srpski košarkaš, brzo menja svoj NBA tim i postaje deo Sakramento Kingsa. Ova vest objavljena je od strane poznatog NBA insajdera, Adrijana Vojnarovskog, koji je otkrio da će Filip Petrušev napustiti Los Anđeles Kliperse, a kao zamena će biti poslata određena svota novca.

Ovaj transfer dolazi nakon što se Petrušev pridružio Klipersima iz Filadelfije svega jedan dan ranije, kao deo razmene u kojoj je Džejms Harden prešao u Kliperse. Za mladog srpskog centra, ovo bi moglo biti pravo osveženje i prilika da napravi značajan korak u svojoj NBA karijeri.

Petrušev, koji je draftovan 2021. godine kao 50. pik, nije imao priliku za punu sezonu u NBA ligi. Prethodnu sezonu proveo je igrajući za Crvenu zvezdu, dok je pretprošlu sezonu proveo u Anadolu Efesu. Dolazak u Sakramento Kingse pružiće mu priliku da dokaže svoj potencijal i doprinese razvoju tima.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter