0
Evroliga

Marko Simonovic, #11 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade reacts during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Asvel at Stark Arena on October 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SIMONOVIĆ PORUČIO: ‘Naša sezona tek kreće, nadam se pobedi protiv Bajerna!’

Objavljeno: 01.11.23 u 16:55

‘Naša želja ne dolazi u pitanje, da moramo da pokažemo uspon posle poraza’.

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20:30 dočekuju Bajern Minhen u šestom kolu Evrolige. Igrač ‘crveno-belih’, Marko Simonović izneo je svoja očekivanja pred ovaj duel i rekao da je ovo pravo vreme da pokažu reakciju.

-Energija sigurno, energija nije bila kakvu smo želeli, bilo je tu dosta grešaka u odbrani. Trudimo se da to ispravimo, trener nam je rekao da zaboravimo ova dva meča i da naša sezona tek kreće. Nadam se pobedi protiv Bajerna i dobroj atmosferi. Nismo krenuli kako smo želeli, sigurno da postoji pritisak, ali sad igramo pred svojim navijačima. Pravo vreme da pokažemo reakciju – poručio je.

Govorio je o udarnoj igli nemačkog giganta, Seržu Ibaki.

-Imao sam priliku da prošle godine igram protiv njega u NBA ligi, sigurno da on mnogo znači Bajernu. Mislim da naša želja ne dolazi u pitanje, da moramo da pokažemo uspon posle poraza – jasan je crnogorski reprezentativac.

Prvi derbi je propustio zbog povrede, ali sada uverava da se oseća dobro.

-U dogovoru sa trenerom nisam ulazio u igru u meču protiv Partizana u Evroligi. Sad se osećam dobro, nadam se da ću igrati i bolje i više, ali pre svega se nadam da će tim odigrati bolje – zaključio je Simonović.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter