0
Evroliga

FOTO: Starsport

SFEROPULOS PRED BAJERN: ‘Verujem igračima, moramo da budemo konstantni!’

Objavljeno: 01.11.23 u 14:35

‘Moja očekivanja su da pre svega odigramo energično od prvog do poslednjeg minuta.’

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos je pred susret sa Bajernom istakao da veruje u svoje igrače i da iz tog razloga ne razmišlja o promeni.

-Ne, ne. Verujem igračima. Nastavićemo sa ovim timom. Nedović nije igrao od kako sam došao, Lazić je bio povređen prvu utakmicu kada sam stigao, Hanga drugi derbi. Morate razumeti da još nismo u punom sastavu. Ne razmišljam o promeni jer stvarno verujem svojim igračima – jasan je.

Razgovaraće sa Bjelicom.

-Prioritet je da pobedimo u utakmicama, ali definitivno ću razgovarati sa njim – naveo je Grk.

Istakao je da protiv nemačkog giganta moraju da budu konstantni.

-Moja očekivanja su da pre svega odigramo energično od prvog do poslednjeg minuta. Fokus je na narednom protivniku bez obzira na to što se dešavalo do sada. Moramo da budemo konstantni. U prethodnim smo imali dobre momente protiv veoma jakog protivnika. Sada je red da budemo konstantniji – govorio je on.

Dodao je da moraju da poprave igru u odbrani.

-Moramo da popravimo igru u odbrani. Ne želim protivnicima da dozvoljavam lake poene. Radimo i na napadu. Veoma sam srećan da ćemo imati podršku naših navijača. Znam da nismo uspeli u dve utakmice protiv našeg rivala, ali radimo veoma naporno – poručio je strateg tima sa Malog Kalemegdana.

Dotakao se igračkog kadra.

-Povređeni igrači će početi da treniraju danas. Morate razumeti da Neda (Nedović, prim.aut.) ima velike raspone između poslednjeg treninga. Kod Hange to i nije tako. Pokušaće da treniraju danas, ne znam kako će to ići – rekao je.

Nije hteo preterano da se osvrće na poraze u derbiju.

-Pre svega ću reći da nismo srećni što nismo pobedili. Ako nastavimo da razmišljamo o te dve utakmice, izgubićemo i sledeću. Moramo da reagujemo sada. Taktički, moramo da igramo bolje u odbrani. Svi razumeju svoju ulogu. Moramo da budemo konstantniji. Videli ste, prvu utakmicu u derbiju nismo počeli dobro, vratili se, vodili i izgubili. Drugu utakmicu smo počeli bolje, nismo imali dobru drugu deonicu… Za mene je prioritet da održavamo konstantnost tokom 40 minuta – zaključio je Sferopulos.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde dočekuju minhenski Bajern sutra od 18:30 u ‘Štark areni’ u okviru šestog kola Evrolige.

GROBARILI ZAPALILI UB: Navijači Partizana napravili sjajnu atmosferu na stadionu ‘Dragan Džajić!’ (FOTO) (VIDEO)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter