0
Fudbal

FOTO: Printscreen/Twitter

SERGEJ NAJBOLJI U LIGI: Srbin proglašen za igrača meseca u Saudi Pro ligi! (FOTO)

Objavljeno: 01.11.23 u 23:50

Sjajno priznanje za njegove igre

Al Hilal je nastavio svoju impresivnu dominaciju u saudijskom šampionatu, a ovog puta je ta dominacija dodatno naglašena individualnim priznanjima. Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić nagrađen je titulom igrača meseca za oktobar, dok je najbolji trener bio Žorž Žesus.

Milinković-Savić, koji je već postao ključna figura u ekipi Al Hilala, pokazao je svoju izuzetnu vrednost tokom oktobra. Sa tri postignuta gola u tri meča, uključujući pobede nad Al Ahudom (3:0), Al Halejom (1:0) i Al Ahlijem (3:1), srpski vezista je igrao ključnu ulogu u uspehu tima. Osim ligaških mečeva, on je takođe blistao i u nacionalnom kupu i AFC Ligi šampiona, gde je Al Hilal ostvario sve trijumfe.

Al Hilal je trenutno neprikosnoven na vrhu tabele sa 29 bodova posle jedanaest odigranih kola, čime su stekli četiri boda više od drugoplasiranog Al Nasra.

Ova dominacija ne samo da potvrđuje kvalitet tima već i sposobnost igrača kao što je Milinković-Savić, čija izvanredna forma doprinosi uspesima Al Hilala u domaćem prvenstvu i međunarodnim takmičenjima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter