0
ATP

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 01: Novak Djoković of Serbia during the second round match against Tomas Martin Etcheverry of Argentina on day three of the Rolex Paris Masters at Accor Arena in Bercy on October 31 in Paris, France (Photo by Andrija Sokovic/Starsport)

POVRATAK ĐOKOVIĆA U STILU: Srpski as rutinski do osmine finala Pariza!

Objavljeno: 01.11.23 u 18:15

Sledeća prepreka Holanđanin

Srpski teniser i prvi reket sveta, Novak Đoković, plasirao se u osminu finala mastersa u Parizu. On je na startu bio bolji od Argentinca, Tomasa Ečeverija, sa 2:0, po setovima 6:3/6:2 posle manje od sat i po vremena igre.

Postajala je bojazan da će Novak ući sporije u meč, s obzirom da nije igrao takmičarski meč 50 dana od osvajanja US opena. Ipak, osvajač 24 Grend slema je imao drugačiji plan.

Bio je strpljiv u prvom setu i dočekao brejk loptu pri rezultatu 4:3. Nije iskoristio prvu ali jeste narednu, nakon koje je bez problema odservirao za set, 6:3. Drugi set počeo je kao iz snova, pošto je Đoković odmah u prvom gemu oduzeo servis Ečeveriju i nakon toga nije bilo povratka za Argentinca.

 

 

Uspeo je Srbin još jednom da brejkne 31. tenisera sveta i na kraju stigne do zaslužene pobede. Njegov naredni rival u borbi za četvrtfinale biće Talon Grikspor, koji je bio bolji od Alehandra Davidoviča-Fokine.

Maters u prestonici Francuske igra se za ukupan nagradni fond od 5,8 miliona dolara.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter