0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN BI DA NAPRAVI KORAK VIŠE NEGO PROŠLE GODINE: Kup Srbije počinje za Partizan, novo pojačanje prvi put u sastavu!

Objavljeno: 01.11.23 u 10:42

Biće zanimljivo na Ubu.

Fudbaleir Partizana gostuju Jedinstvu sa Uba u okviru prve runde Kupa Srbije, gde su crno-beli prošle godine upravo i završili učešće, jer su u Sremskoj Mitrovici poraženi nakon jedanaesteraca.

Ipak, ove godine žele da odu ipak korak dalje, a u tome će im pomoći i doskorašnji fudbaler Ajntrahta iz Braunšvajga, Natan de Medina, koji će upisati svoj klupski debi.

Takođe vrlo verovatno da će i veći broj mladih igrača dobiti šansu, jer je ovo najgušći raspored za crno-bele u dosadašnjem toku sezone, usled neigranja grupne faze evropsih takmičenja, pa je zanimljivo kako će se za sada savršeni Igor Duljaj prilagoditi za nešto veći broj utakmica.

 

Sve osim pobede Partizana, 12. uzastopne, bilo bi iznenađenje, a meč možete pratiti isključivo na televiziji ArenaSport Premium 1, od 13.00 časoova.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter