0
ATP

FOTO: Twitter/@usopen

NOVAK I MIŠA ODUSTALI: Srpski dubl se povukao bez borbe sa mastersa u Parizu!

Objavljeno: 01.11.23 u 21:20

Ovako nešto se naslućivalo

Srpski teniseri Novak Đoković i Miomir Kecmanović su predali meč dubla u drugom kolu mastersa u Parizu protiv indijsko-australijske kombinacije Bopana i Ebdena. Ovaj potez dolazi nakon što su obojica igrača imala napete mečeve u singlu tokom turnira.

Đoković je sinoć uspešno prošao u treće kolo singla pobedivši protivnika Ečeverija, dok je Kecmanović dan ranije poražen od istog protivnika. Očekivalo se da će Đoković izaći na teren i u meču dublova danas, ali se taj scenario neće ostvariti zbog predaje srpskog dubla.

Iako je srpski dubl pokazao određeni nivo sjajne igre tokom turnira, povrede ili umor su verovatno bili presudni faktori za ovu odluku. Ova vest dolazi kao iznenađenje za mnoge navijače koji su se nadali još jednom spektakularnom nastupu srpskih tenisera na mastersu u Parizu.

Očekuje se da će Đoković i Kecmanović sada fokusirati svoju energiju na naredne singl mečeve, dok će ova predaja u dublu biti prilika za odmor i oporavak kako bi bili spremni za izazove koji ih čekaju u nastavku turnira. Navijači širom sveta ostaju u iščekivanju narednih nastupa ovih talentovanih srpskih tenisera na svetskoj teniskoj sceni.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter