0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

IZGLEDALO JE STRAŠNO, ALI SE SVE DOBRO ZAVRŠILO: Meč holandske lige prekinut nakon što se igrač srušio na terenu!

Objavljeno: 01.11.23 u 17:30

Jezive scene su viđene ovog vikenda u Alkmaru, koje su nas podsetile na onaj užasan trenutak kada je Kristijan Eriksen zabrinuo celu planetu. Iskusni holandski napadač Bas Dost se u finišu utakmice njegovog NEC-a i domaćeg AZ Alkmara samo srušio na teren i ostao bez svesti.

Igralo se neko vreme dok je ležao, jer u prvi mah akteri na terenu nisu shvatili ozbiljnost situacije, ali je ubrzo postalo jasno da je holandski fudbaler kolabirao i da mu je život ugrožen. Hitno su reagovali lekarski timovi oba tima i ukazali mu prvu pomoć, a meč je prekinut u 88. minutu pri rezultatu 2:1 za ekipu iz Najmehena.

Pola sata kasnije je odlučeno da se meč neće nastaviti, a iako većina kladionica praktikuje da se rezultat u trenutku prekida meča uzima kao finalni, kladionica AdmiralBet je odlučila da obraduje sve igrače koji su igrali na favorizovani AZ i za ovaj ishod računa kvotu 1,00. Svi oni koji su računali na to da će klub iz Alkmara ostati neporažen na ovom meču neće biti razočarani, uprkos nepovoljnom rezultatu, jer AdmiralBet vraća novac.

Ovaj benefit, kao i mnoge druge, može da uživa svako ko ima otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega svim novoregistrovanim igračima sleduje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter