2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DELIJE BESNE NA IGRAČE: Navijači Crvene zvezde ispratili fudbalere psovkama!

Objavljeno: 01.11.23 u 21:50

Užasna serija se nastavlja

Nezadovoljstvo među navijačima Crvene zvezde kulminiralo je nakon remija (1:1) protiv TSC-a, kada su ljutiti navijači odlučili da ne pozdrave svoje igrače na terenu.

Delije su bile vidno razočarane zbog loše igre svojih ljubimaca i odlučile su da izraze svoje nezadovoljstvo na vrlo glasan način.

Sa severne tribine stadiona čulo se zvižduke i uvredljivi povici upućeni fudbalerima:

„Igrači, jel nas čujete? Igrate k’o pi…“.

Ova negativna reakcija nije prošla neprimećeno, a jedini fudbaler koji je stigao do severne tribine bio je Aleksandar Katai. Međutim, čak ni on nije mogao da umiri uzbuđene navijače, pa se vratio do svojih saigrača i saopštio im da direktno krenu prema svlačionici.

Ova situacija jasno pokazuje nivo nezadovoljstva među navijačima zbog loših rezultata njihovog tima. Ostaje da se vidi kako će se klub nositi sa ovim izazovom i kako će igrači odgovoriti na pritisak i očekivanja svojih vernih navijača u narednim mečevima.

18
2

2 Komentara

  1. Čovjeće Pavkov je mogao dati Liverpulu 2 komada kad je Liverpul bio prvak Evrope a ovaj „jači“ sastav ne može nista!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter