0
Evroliga

FOTO: Twitter/@paobcgr

ŽELJA PARTIZANA STIŽE U ATINU: Panatinaikos nastavlja da troši novac, NBA košarkaš stiže među Zelene!

Objavljeno: 31.10.23 u 15:50

Ogromnu cifru su potrošili Grci

Grčki košarkaški gigant Panatinaikos dodatno jača svoje redove dolaskom talentovanog američkog igrača Kendrika Nana, potvrdio je vlasnik kluba Dimitris Janakopulos. Iako su ga spekulacije nedavno povezivale sa Olimpijakosom, Nan se dogovorio sa Panatinaikosom.

Nan, koji može igrati na pozicijama „jedinice“ i „dvojke“, stekao je značajno iskustvo tokom četvorogodišnjeg boravka u NBA ligi. On je igrao za Majami Hit od 2019. do 2021. godine, nakon čega je dve sezone proveo kao član Los Anđeles Lejkersa. U poslednjem delu 2023. godine, nastupao je za Vašington Vizardse.

Sa prosekom od 12,1 poen, 2,4 asistencije i 2,4 skoka po meču, Nan je pokazao svoje veštine i doprineo uspesima svojih timova u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Njegov dolazak predstavlja značajno pojačanje za Panatinaikos, dok navijači nestrpljivo očekuju njegove prvencalje u grčkom dresu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter