0
Fudbal

FOTO: Twitter/RB Leipzig

VOLFSBURG POKAZAO ZVEZDI RANJIVOST LAJPCIGA: ‘Bikovi’ ispali iz Kupa Nemačke!

Objavljeno: 31.10.23 u 21:55

Prilika za Bahara da uradi dobru analizu.

Fudbaleri Volfsburga odmerili su snage sa Lajpcigom u okviru šesnaestine finala Kupa Nemačke i naneli im poraz minimalnim rezultatom 1:0. Čovek odluke bio je Vaclav Černi u 14 . minutu, a golu je kumovao Tomas. Bikovima’ je ovo prvi poraz u ovom takmičenju nakon dve godine, pošto su bili osvajači.

Takođe, ovo je prava prilika za trenera Crvene zvezde, Baraka Bahara da zasuče rukave zajedno sa svojim timom i urade detaljnu analizu ovog meča. Volfsburg je izuzetno postavio bedem ispred gola, a to govori činjenica da je tim Marka Rozea imao svega jedan šut na gol, tako da evo odgovora izraelskom stručnjaku i da posloži kockice u defanzivi.

Podsetimo, tim iz Ljutice Bogdana igraće protiv Lajpciga u okviru četvrtog kola Lige šampiona na stadionu ‘Rajko Mitić’ 7. novembra od 21 čas. U prvom duelu nemački tim je izašao pobednik rezultatom 3:1, a takođe, Dani Olmo, strelac jednog od ta tri gola neće biti Rozeu na raspolaganju.

BAHAR OTKRIO KAKVO JE STANJE GLAZERA: Dotakao se i mladih igrača! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter