1
Evroliga

FOTO: Instagram/@brunofive

PREOKRET U SLUČAJU KABOKLO-PARTIZAN: Venecija traži od „crno-belih“ milion evra za Brazilca!

Objavljeno: 31.10.23 u 10:50

Italijani ne žele da puste centra bez obeštećenja

Juče je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da je Partizan dogovorio sve oko dolaska brazilskog košarkaša, Bruna Kabokla iz Venecije.

Ipak, prema pisanjima tamošnjih medija, dogovor još uvek nije postignut. Navodno, problem predstavlja ugovorna obaveza koju sjajni centar ima sa Venecijom.

Kaboklo je potpisao dvogodišnji ugovor prema kojem je trebao da zaradi 800 hiljada evra plus dodatne bonuse, koji bi tu cifru gurnuli do milion evra. Italijanski tim sada traži da beogradski „crno-beli“ uplate milion evra na ime obeštećenja, ukoliko žele da dovedu Kabokla.

 

 

Kako se dalje navodi, niko od predstavnika Partizana nije stupio u kontakt sa čelnicima Venecije.

Podsećamo da je Brazilac odbio da nosi dres italijanskog tima, zbog čega je igrao revijalne utakmice u Americi za Makabi Ranan. Nakon odlične prethodne sezone, Bruno je pažnju na sebe skrenuo sjajnim izdanjima na Svetskom prvenstvu u Manili, gde je prosečno beležio skoro 17 poena i 9 skokova po utakmici.

11
13

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter