0
Fudbal

FOTO: Starsport

PIKSI DONEO KONAČNU ODLUKU: Ovo je spisak igrača koji će biti u protokolu za odlučujući meč sa Bugarskom!

Objavljeno: 31.10.23 u 13:50

Našoj reprezentaciji treba jedan bod

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, saopštio je konačan spisak igrača koji će predstavljati Srbiju u poslednjem kvalifikacionom meču za plasman na Evropsko prvenstvo, koji će se odigrati 19. novembra protiv Bugarske u Leskovcu.

Ovaj susret će odrediti sudbinu Srbije na putu ka EP u Nemačkoj sledećeg leta, a Orlovima će biti dovoljan i samo jedan bod za plasman na najveću smotru evropskog fudbala, nakon dugih 24 godina čekanja.

Stojković je saopštio spisak od 30 igrača na koje računa za ovu važnu utakmicu, a očekuje se da će ga skratiti neposredno pred okupljanje u Staroj Pazovi.

Golmani: Vanja Milinković Savić (Torino), Predrag Rajković (Majorka), Đorđe Petrović (Čelsi), Filit Stanković (Sampdorija)

Odbrana: Nikola Milenković (Fjorentina), Strahinja Eraković (Zenit), Nemanja Gudelj (Sevilja), Miloš Veljković (Verder), Strahinja Pavlović (Salcburg), Srđan Babić (Spartak), Mihajlo Ilić (Partizan)

Vezni red: Nemanja Radonjić (Torino), Andrija Živković (PAOK), Darko Lazović (Verona), Marko Grujić (Porto), Uroš Račić (Sasuolo), Nemanja Maksimović (Hetafe), Ivan Ilić (Torino), Filip Kostić (Juventus), Filip Mladenović (Panatinaikos), Stefan Mitrović (Crvena zvezda), Saša Lukić (Fulam), Vladimir Lučić (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Fenerbahče), Lazar Samardžić (Udineze), Sergej Milinković Savić (Al Hilal), Filip Đuričić (Panatinaikos)

Napadači: Dušan Vlahović (Juventus), Aleksandar Mitrović (Al Hilal), Petar Ratkov (Salcburg)

Srbija će se suočiti sa Bugarskom sa ciljem da obezbedi svoje mesto na Evropskom prvenstvu, a navijači širom zemlje očekuju od ovih igrača hrabrost, odlučnost i sportski duh u odlučujućoj borbi za plasman na ovu prestižnu smotru.

42
9

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter