0
ATP

FOTO: Twitter/@usopen

NOVAK KREĆE U POHOD NA PARIZ: Ništa od srpskog derbija, Đoković će morati protiv Argentinca!

Objavljeno: 31.10.23 u 14:46

Nažalost nećemo gledati duel dva naša tenisera

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, imaće izazov u drugom kolu mastersa u Parizu gde će se sastati sa Tomasom Martinom Ečeverijem iz Argentine. Ečeveri je stigao do ove faze takmičenja nakon što je ostvario veliki preokret protiv srpskog tenisera Miomira Kecmanovića.

Iako je Kecmanović imao prednost u drugom setu, čak i meč loptu u taj-brejku, nije uspeo da je iskoristi, dopuštajući Ečeveriju da se vrati i pobedi taj set. Nakon što je Ečeveri dobio drugi set, Kecmanović nije uspeo da se oporavi od tog šoka i Argentinac je završio meč u svoju korist rezultatom 2:1 (4:6, 7:6, 6:4).

Ovo će biti drugi susret između Đokovića i Ečeverija ove godine. Prvi put su se sastali u Rimu, gde je Đoković pobedio sa 2:0 u setovima. Svi teniski oči će biti uprte u ovaj duel koji je zakazan za sredu, a tačno vreme će biti objavljeno naknadno. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju ovaj meč, uzbuđeni zbog mogućnosti da vide kako će Đoković odgovoriti na izazov argentinskog tenisera.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter