0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MATIĆ ZVAO DULJAJA PRED SUSRET PARTIZANA I JEDINSTVA: Trener ‘crno-belih’ otkrio detalje razgovora! (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.23 u 19:20

Divan čovek, fantastična osoba, veliki je prijatelj mog starijeg brata.

Strateg tima iz Humske, Igor Duljaj danas je na konferenciji za štampu izneo očekivanja pred duel šesnaestine finala Kupa Srbije  gde će njegov  Partizan odmeriti snage protiv Jedinstva sa Uba. Takođe, šef struke ‘crno-belih’ je otkrio da ga je pred ovaj duel zvao Nemanja Matić i tražio mu dres Saldanje za prijatelja.

– Čuli smo se, Nemanja me je zvao, pričali smo o mnogim stvarima vezanim za fudbal. Divan čovek, fantastična osoba. Veliki je prijatelj mog starijeg brata. Zamolio je za svog prijatelja dres od Saldanje. Pričali smo o uobičajnim stvarima. On prati Jedinstvo, nisam ga pitao za koga će da navija. Verujem da želi da protekne sve u najboljem redu – istakao je.

FOTO: Starsport

Potom se prisetio kada je imao priliku da Matića dovede u Šahtjor.

– Kada je igrao za Kolubaru, brat mi je rekao da dođem da vidim jednog igrača. Bio sam u Šahtjoru. Video sam mršavog momka, koji fantastično barata loptom. Podsetio me je na Slavišu Jokanovića. Rekao sam bratu: „Kako sad da odem da kažem da imamo igrača iz treće lige koji košta 20.000 evra?“ Brat mi je rekao da ću zažaliti. Ja sam zažalio, Matić verovatno nije – poručio je Duljaj.

Podsetimo, susret šesnaestina finala Kupa Srbije između Jedinstva sa Uba Partizana odigraće se sutra od 13 časova na stadionu  ‘Dragan Džajić’. Takođe, poznato je da Matić prati utakmice Jedinstva pošto je to klub u kom je ponikao.

DULJAJ PORUČIO PIKSIJU: ‘Neka obrati pažnju na njega, nadam se da se neće naljutiti na mene!’ (VIDEO)

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter