0
AdmiralBet ABA Liga

Mathias Lessort reacts during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 2 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 15, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LESOR OPET SLAVIO SA GROBARIMA: Srušio Olimpijakos, pa „svratio“ do Arene! (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.23 u 12:55

Košarkaši Partizana ostvarili su još jednu značajnu pobedu nad večitim rivalom Crvenom zvezdom u ABA ligi, trijumfujući rezultatom 98:87. Crno-beli su diktirali ritam od druge četvrtine pa do kraja susreta pred svojim navijačima u „Štark Areni“, izjednačivši se tako sa Zvezdom na tabeli.
 

Ovaj važan trijumf nije samo bio rezultat izuzetne igre Partizana već i prilika da se Matijas Lesor, francuski centar, ponovo poveže sa svojim bivšim saigračem Kevinom Panterom. Lesor je u ponedeljak takođe odigrao ključnu ulogu u pobedi svog novog tima, Panatinaikosa, koji je okončao niz od devet uzastopnih gostujućih poraza pobedom nad Olimpijakosom rezultatom 66:54.

Francuski igrač je dao značajan doprinos ovom trijumfu sa 8 poena, 11 skokova i 2 asistencije. Nakon meča, Lesor je pronašao vreme da se čuje sa povređenim kapitenom Partizana, Kevinom Panterom.

Obojica su bili ključni igrači u timu tokom protekle takmičarske godine, a osmeh na njihovim licima jasno pokazuje koliko su se osećali dobro u ponedeljak uveče, pružajući podršku jedan drugom i slavivši uspehe svojih timova. Ova pobeda ne samo što je bila važna za Partizan, već je i podsetnik na snažnu povezanost i prijateljstvo koje se čuva čak i nakon što igrači promene timove.

25
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter