0
Evroliga

FOTO: Starsport

BRAZILAC IPAK NA PRAGU PARTIZANA: Ove reči Kaboklovog menadžera su obradovale Grobare! (FOTO)

Objavljeno: 31.10.23 u 15:20

Ako dođe to će biti ogromno pojačanje za crno-bele

Košarkaški klub Partizan je na korak bliže angažovanju izuzetnog brazilskog košarkaša Bruna Kabolkoa, kako je potvrdio njegov menadžer Danijel Hazan na društvenim mrežama. Iako su italijanski mediji demantovali, Hazan je objavio da će Kaboklo raskinuti ugovor sa Venecijom i potpisati dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Kaboklo (28 godina, 208 cm) je bio ključni igrač brazilskog tima na nedavno završenom Mundobasketu, sa prosekom od 16,4 poena i 9,2 skoka po utakmici. Njegove impresivne performanse na svetskoj sceni privukle su pažnju mnogih klubova, a sada se očekuje da će pojačati redove Partizana.


Italijanski medij „La Nuova“ je izvestio da Kaboklo ima važeći ugovor sa Venecijom vredan 800.000 evra godišnje, sa mogućim bonusima koji bi taj iznos mogli podići na milion evra ili više. Klubovi, kao i igračevi predstavnici, uključujući i Hazana, trenutno pregovaraju sa Venecijom kako bi se postigao dogovor i oslobodio Kabokla.

Očekuje se da Kaboklo, koji je igrao za NBA timove kao što su Toronto Reptorsi, Sacramento Kings, Hjuston Rokets i Memfis Grizlis, doprinese Partizanu sa svojim iskustvom i talentom. Navijači Partizana s nestrpljenjem iščekuju zvaničnu potvrdu ovog pojačanja, koje bi moglo znatno ojačati tim pred predstojeće izazove u domaćim i evropskim takmičenjima.

33
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter