0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot/Instagram

ALEKSA DAJE IZJAVU, PANTER MU LUPA „ĆUŠKU“: Urnebesna interakcija lidera Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.23 u 09:20

Sjajna atmosfera u taboru „crno-belih“

Košarkaši Partizana sinoć su po drugi put u 4 dana savladali večitog rivala, Crvenu zvezdu, rezultatom 98:87 u okviru 5. kola AdmiralBet ABA lige.

Izabranici Željka Obradovića su na taj način naneli „crveno-belima“ prvi poraz u regionalnom takmičenju. Nije Partizan krenuo najbolje, pošto je već u prvoj četvrtini imao zaostatak od 10 poena. Ipak, poučeni iskustvom, nisu se predavali već su tu prednost istopili i stigli do preokreta u sledćoj četvrtini.

Tu prednost održali su rutinski do kraja meča i zasluženo slavili. Ponovo je odličan bio srpski reprezentativac, Aleksa Avramović sa 15 poena. Zanimljiva scena viđena je u miks zoni nakon utakmice, kada je osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Manili davao izjavu za novinare.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

On se dotakao činjenice da je tim bio bez svog kapitena i lidera, Kevina Pantera, koji je zbog povrede stopala morao da propusti ovaj meč. Baš u tom momentu naišao je Amerikanac i u prolazu lupio „ćušku“ svom saigraču. Aleksa se nasmejao i krenuo da mu dobaci nešto na srpskom ali se predomislio i prešao na engleski, kako bi ga saigrač razumeo.

Partizan u petak od 20 časova i 30 minuta gostuje Baskoniji u okviru 6. kola Evrolige. Biće to zanimljiv duel, s obzirom na činjenicu da je novi trener španske ekipe, doskorašnji strateg Zvezde, Duško Ivanović.

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter