0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Admiralbet

SVE JE SPREMNO ZA NOVI VEČITI DERBI: Evo šta nas očekuje u velikom derbiju 5. kola AdmiralBet ABA lige!

Objavljeno: 30.10.23 u 16:33

KO JE U IDEALNOJ PETORCI ZA DERBI?

Svega četiri dana nakon večitog derbija u 5. kolu Evrolige, košarkaši Partizana će ponovo ugostiti igrače Crvene zvezde u novom izdanju večitog derbija, drugom ove sezone, prvom u AdmiralBet ABA ligi. Duel je na programu od 20 časova, a prvi okršaj ovih ekipa nas je zatrpao lavinom emocija i uzbuđenja.

Crno-beli su sjajno otvorili utakmicu, dostigli dvocifrenu prednost vrlo brzo, ali su se Sferopulosovi igrači rezultatski vratili u meč i izborili egal do poluvremena. Treća četvrtina je u potpunosti pripala Crveno-belima, koji su slavili sa 23:11, ali se u poslednjoj deonici pitao samo Aleksa Avramović, postigavši 12 od svojih 14 poena u poslednjih 4 minuta meča. Sigurno je da će obe ekipe uraditi sve što je u njohovim mogućnostima kako bi obezbedile trijumf na ovom susretu, a interesantno je da se svega 45 minuta pre večitog derbija igra i derbi večitih neprijatelja u kojem Olimpijakos dočekuje PAO.

Kladionica AdmiralBet je i za ovaj večiti derbi pripremila veliki broj specijala, a tokom cele sezone ljubitelje najbolje regionalne košarke očekuje 20% freebeta na svaki uplaćeni tiket na kojem su odigrani poeni/skokovi/asistencije na 5 ili više abaligaških igrača. Pored toga, uživaoce sportskog klađenja očekuje kvota 1.90 za poene svih igrača i ta ponuda je dostupna samo u AdmiralBetu, dok je za sve ljubitelje fantazija kladionica AdmiralBet kao generalni sponzor ABA lige izdvojila vredne nagrade za najbolje fantazi trenere iz regiona.

Sve od navedenog je dostupno svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, i u par klikova se može kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Svim novoregistrovanim igračima sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i naplatite svoje poznavanje najbolje košarke u regionu!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter