0
Ostali sportovi

FOTO: Printscreen/YouTube

SKANDAL NA NOVOM BEOGRADU: Umesto da igraju rukomet igračice se žestoko potukle!

Objavljeno: 30.10.23 u 19:35

Ovo je nedopustivo

Utakmica Super B lige za žene između ekipa Radničkog iz Novog Beograda i ORK Beograda pretvorila se u haotičan prizor nakon sukoba među igračicama. Incident se dogodio sredinom drugog poluvremena kada je grub start doveo do ozbiljnog sukoba na terenu.

Nakon što je jedna od rukometašica snažno odgurnula svoju protivnicu, situacija je brzo eskalirala. Igračice su se međusobno konfrontirale, a sukob je brzo privukao pažnju svih prisutnih na terenu, uključujući igračice, trenere i članove stručnog tima.

Sudije su morale intervenisati kako bi smirile situaciju, što je trajalo nekoliko minuta. Konačno su uspele uspostaviti red i razdvojiti sukobljene strane. Nakon što su tenzije splasnule, treneri su uložili dodatan napor kako bi smirili situaciju između igračica.

Nakon ovog incidenta, četiri igračice su kažnjene plavim kartonima, dok je jedna isključena crvenim kartonom. Pored ovog nesvakidašnjeg događaja, utakmica je završena rezultatom 24:20 u korist ekipe Radničkog. Ovaj incident će sigurno ostati upamćen kao izuzetno neobičan trenutak u domaćem ženskom rukometu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter