0
Fudbal

FOTO: Screenshot

SCENA KOJA TERA SUZE NA OČI: Kolumbijci su uradili ovaj gest za Luisa Dijaza! (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.23 u 08:36

Emotivno je bilo u Kolumbiji.

Mama i tata jednog od najboljih fudbalera Liverpula, Luisa Dijaza, kidnapovani su u Kolumbiji javlja Fabricio Romano ove potresne vesti.

Drama i dalje traje, iako tamošnji mediji, ali i pomenuti izvor pišu, da je mama fudbalera pronađena i spašena, nakon opšte akcije policije,  ali se potraga nastavlja.

Takođe navodi se da je fudbaler je dobio vest u subotu da su njegovi roditelji Luis Manuel Dijaz i majka Silenis Marulanda oteti naoružanim napadom sa benzinske pumpe u svom rodnom gradu Barakasu.

Kolumbijski predsednik Gustavo Petro preneo vest o spasavanju njegove majke, što samo naglašava važnost ovog slučaja.

 

Potraga za tatom krilnog napadača se nastavlja i nadamo se pozitivnom ishodu ove drame.

Ipak, potraga traje svim snagama u domovini, a podrška stiže sa svih strana, tako je ženski fudbalski tim Kolumbije, kao i tim te zemlje do 23 godine, za vreme intoniranja himne izneo dres Dijaza, pa su svi vidno potreseni pokazali da su svi uz sedmicu Liverpula.

Kako je izgledao emotivni momenat, pogledajte sami.

 

Colombian U23 team and Colombian women’s NT hold up Luis Diaz jersey in support as authorities are still trying to rescue his father from the kidnapperspic.twitter.com/nVjJptmnI4

— Moby (@Mobyhaque1) October 30, 2023

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter