1
Domaći fudbal

Aleksandar Jovanović (FOTO: Starsport)

JOVANOVIĆ GAZI KA REKORDU: Golman Partizana nije primio gol 508 minuta, a evo koliko mu fali do velikog dostignuća!

Objavljeno: 30.10.23 u 19:12

Njegovo dovođenje se ispostavilo kao pun pogodak

Partizan, jedan od najvećih fudbalskih klubova u Srbiji, trenutno uživa u impresivnom nizu bez primljenog gola u domaćem takmičenju. Ključna figura u ovom izvanrednom nizu je golman Aleksandar Jovanović, koji je postao nezaobilazan deo ovog uspeha. Poslednji put kada je izvadio loptu iz svoje mreže bilo je pre čak 508 minuta.

Ovaj niz bez primljenog gola je posebno značajan zbog toga što je Partizan pretrpeo teške početne poraze tokom sezone. Međutim, odbrana kluba je uspela da se stabilizuje, a Jovanović je postao ključni igrač u ovoj transformaciji.

Iako je Jovanović impresivan, on ima još dug put do obaranja klupskog rekorda koji drži Mladen Božović. Prema trenutnom stanju, Jovanović je udaljen 408 minuta od obaranja ovog rekorda, što znači da će morati da prođe kroz još četiri utakmice i 49 minuta bez primljenog gola.

S obzirom na teške izazove koji su pred Partizanom u narednim utakmicama, očekuje se da će Jovanović biti ključni igrač u očuvanju ovog impresivnog niza. Navijači Partizana s nestrpljenjem iščekuju sledeće utakmice, nadajući se da će njihov golman uspeti da obori ovaj rekord i uđe u istoriju kluba.

1
0

1 Komentara

  1. Izvanredan golman,pouzdan, auoritativan, izvanredni refleksi, sjanopostavljanje…!
    I iznad svega a sa svime time nabrojanim-ogromna podrska i pouzdanje celoj ekipi a posebno odbrani!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter