3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

FSS POMAŽE PARTIZANU: Crno-beli dobili donaciju od 2.000.000 evra!

Objavljeno: 30.10.23 u 17:51

Važna stvar za klub iz Humske

Partizan, jedan od najprepoznatljivijih fudbalskih klubova u Srbiji, suočen je sa ozbiljnim finansijskim problemima nakon preranog ispadanja iz evropskih takmičenja.

Gubitak od 7.000.000 evra planirane zarade iz Lige konferencije ove sezone prouzrokovao je značajnu rupu u budžetu kluba. U pokušaju da prevaziđe ovu situaciju, Partizan se obratio Fudbalskom savezu Srbije (FSS) sa molbom za pomoć u iznosu od 2.000.000 evra.

Ubrzo nakon ovog apela, FSS je odgovorio pozitivno na zahtev Partizana i uplatio novčanu pomoć klubu. Branislav Nedimović, potpredsednik FSS-a, potvrdio je da je savez intervenisao kako bi pomogao klubu u teškoćama. Nedimović je istakao da FSS uvek priskače u pomoć klubovima i institucijama kada je to moguće, posebno onima koji predstavljaju srpski fudbal u inostranstvu.

Ova finansijska injekcija će pomoći Partizanu da izmiri trenutne obaveze i verovatno prođe kroz prvi UEFA monitoring, neophodan korak za igranje u evropskim takmičenjima. Međutim, klub će morati da preduzme dugoročne mere kako bi osigurao stabilnost finansija i licencu za buduće evropske izazove, posebno pred naredni monitoring zakazan za 31. januar.

2
5

3 Komentara

  1. Zasto im nisu odgovorili, ako se necim bavite onda morate imati na umu i odgovornost jer u suprotnom bilo ko na ovakav nacin moze voditi Partizan ili bilo koji drugi klub u Srbiji !? Kome iz FSS odgovara da ova gubitnicka uprava opstane na celu Partizana !?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter