0
Fudbal

FOTO: Twitter/Sevilla Fútbol Club

RAKITIĆ UPUTIO REČI HVALE NA RAČUN SRBINA: ‘Taj spektakularni tip mi je sve!’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.23 u 12:45

‘On i ja imamo poseban odnos.’

Fudbaler Sevilje, Ivan Rakitić imao je samo reči hvale za golamana tima iz Andaluzije i bivšeg reprezentativca Srbije, Marka Dmitrovića. Hrvatski internacionalac je istakao da mu on mnogo znači i da je mu je velika podrška u svlačionici.

-Svi znate da on i ja imamo poseban odnos. Tužan sam što je na klupi. Taj spektakularni tip mi je sve, najveća podrška u svlačionici i izvan nje. Želim da zna koliko ga volim i koliko nam je važan – poručio je on.

Juče su izabranici Dijega Alonsa remizirali protiv Kadiza rezultatom 2:2, ali su pre toga imali zaostatak od dva gola, a Rakitić je bio strelac izjednačujućeg pogotka. Takođe je naveo da ovakve stvare ne smeju više da se događaju.

-Možda bi trebalo jedni drugima da kažemo u lice šta mislimo, da shvatimo da ovako više ne ide. Intenzitet s kojim smo ušli u nastavku je bio dobar, ali to mora biti tako od početka, a ne od 25. minuta kada gubimo 0:2. To se više ne sme događati – jasan je Ivan Rakitić.

KAD ZEMLJA PRESTANE DA BUDE MOGUĆA ZA ŽIVOT, TAD ĆE POKORITI DRUGE PLANETE: Đoković tvrdi da se neće penzionisati dok je favorit!

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter