0
Fudbal

FOTO: Twitter/Paris Saint-Germain

PSŽ SE KOCKAO SA POBEDOM, A ONDA JE EMBAPE STUPIO NA SCENU: Brest namučio ‘svece!’

Objavljeno: 29.10.23 u 15:50

Šampionu Francuske ne cvetaju ruže.

Fudbaleri Pari Sen Žermena dočekali su Brest u okviru 10. kola francuske Lige 1 od 13 časova i ostvarili tesnu pobedu rezultatom 3:2. Počeli su silovito izabranici Luisa Enrikea kada su u 16. minutu poveli preko Varen Zair-Emeria, Kilijan Embape je povisio na 2:0 u 28. Nije se domaćin tek predavao, pa su smanjili prednost gostiju u 43. minutu golom Munijea.

Brest je pokazao kvalitet u drugom poluvremena i u 52. minutu su došli do rezultatskog egala, a precizan je bio Žeremi Le Duaron.  Od tog trenutka su Parižani bili na velikim mukama, domaćin je ozbiljno namučio prvaka Francuske, ali je ipak presudio individualni kvalitet, pa su gosti zahvaljujući Kilijanu Embapeu došli do nove pobede u sezoni.

Naime, Brazije je napravio faul nad Kolo Muanijom i glavni arbitar je dosudio penal, a najbolji strelac PSŽ-a u istoriji je preuzeo odgovoronost. Njegov šut je zaustavio golman Bresta, ali je Embape iz drugog pokušaja presudio domaćinu i stavio tačku na susret. 

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter