0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PODELA BODOVA NA BANOVOM BRDU: Meč obeležila jeziva povreda Sefarimovića!

Objavljeno: 29.10.23 u 19:05

‘Stara dama’ nije uspela da ostvari pobedu.

Fudbaleri Čukaričkog dočekali su Vojvodinu u okviru 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na ‘Banovom brdu’ i remizirali rezultatom 2:2. Gosti su krenuli silovito i već 20. minutu imali dva gola prednosti. Izabranici Ranka Popovića su poveli u 13. minutu kada je Zukić bio precizan, da bi nakon tri minuta prednost povećao Vukanović.

U nastakvu su igrači Čuke pokušavali da dođu do gola gostiju i to se isplatilo u 36. minutu kada je Kovač smanjio prednost i tim rezultatom 2:1 se otišlo na odmor. Imala je prednost Vojvodina sve do 86. minuta kada je Sing pogodio za izjednačenje, a ‘stara dama’ je strepela do kraja, međutim, rezultatom 2:2 je okončan ovaj duel.

Čukarički se sada nalazi na šestom mestu sa 17 bodova i u narednom kolu dočekuju TSC, dok je Vojvodina na petom mestu za bodom više, a sledeći susret igraju protiv Železničara iz Pančeva.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter