0
Fudbal

FOTO: Twitter/PSV

PETARDA PSV-A PROTIV AJAKSA: ‘Kopljanici’ zakucani na dno tabele!

Objavljeno: 29.10.23 u 17:05

Da li je ovo moguće?

Fudbaleri PSV-a dočekali su Ajaks u okviru 10. kola holandskog šampionata od 14:30 u velikom derbiju i slavili sa velikih 5:2. Gosti su poveli 10. minutu preko Van den Bumena. Domaćin je došao do izjednačenja posle samo deset minuta igre Irving Lozano, ali do kraja prvog dela igre ponovo su ‘Kopljanici’ došli do novog gola i to preko Brobija u 40. minutu meča.

U drugom delu viđena je totalna katastrofa Ajaksa, pošto su igrači PSV-a u mrežu gostiju spakovali čak četiri pogotka. Domaćin je došao do egala u 49. minutu kada je De Jong bio strelac, a onda u 52. preko Salbarija i u 60. i 72. drugim i trećim golom  Lozana,  ponizio ljutog protivnika.

Ajaksu preti teška katastrofa pošto se nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa svega pet bodova, a u sledećem kolu igraju protiv  Volendama. Sa druge strane, situacija u PSV-u potpuno suprotna, vodeći u domaćem šampionatu sa maksimalnim učinkom i 30 osvojenih bodova, a naredni susret igraju protiv Heraklesa.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter