0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KRASOA GOLOVI PUNE SAMOPUZDANJEM: ‘Novi pogodak kao podstrek da nastavim sa vrednim radom!’

Objavljeno: 29.10.23 u 16:20

‘Od kada sam stigao u klub fasciniran sam navijačima.’

Fudbaler Crvene zvezde, Žan Filip Kraso je posle pobede nad IMT-om rekao da je rezultat moga da bude ubedljiviji i da su odigrali dobar meč.

-U kratkom vremenskom periodu smo odigrali dva duela, prvo u Ligi šampiona, pa potom i u prvenstvu. Pored fizičkog umora morali smo da budemo na visini zadatka protiv IMT-a, te je najvažnije da smo ostvarili pobedu. Odigrali smo dobar meč, dok je rezultat mogao da bude ubedljiviji na osnovu stvorenih prilika – započeo je.

Dodao je da nije imao mnogo prilike da igra na veštačkoj travi.

-Nisam mnogo puta tokom karijere igrao na terenu sa veštačkom travom, što je velika razlika u odnosu na prirodnu, ali smo se brzo adaptirali i trening koji smo imali uoči meča nam je mnogo pomogao u tome. Raduje me pogodak, jer golovi znače igračima na planu samopouzdanja i lično mi je novi pogodak podstrek da nastavim sa vrednim radom – poručio je on.

Ne obazire se na statistiku.

-Zatresao sam mrežu sedmi put u toku aktuelne sezone, premda se ne obazirem na statistiku. Gledam da pomognem timu tako što ću dati svoj maksimum, a podjednako volim i da asistiram – naveo je napadač tim iz Ljutice Bogdana.

Fasciniran je navijačima.

-Od kada sam stigao u klub fasciniran sam navijačima. Čujemo njihovu pesmu na svakom stadionu, to kažem jer i kada smo gosti oni su mnogo glasniji u odnosu na druge gledaoce. Videli smo svi kakvu su atmosferu napravili protiv IMT-a i to mnogo motiviše. Uživam na terenu igrajući za Crvenu zvezdu i našeg 12. igrača – istakao je.

Nema vremena za odmor, pošto već 1. novembra sledi duel sa TSC-om.

-Međutim, nemamo mnogo vremena za odmor, već u sredu igramo protiv TSC. Dočekaćemo ekipu koja je trećeplasirana na tabeli i nastupa u Ligi Evrope. Radujemo se pravom fudbalskom okršaju, biće to evropski duel. Igramo na našoj Marakani i siguran sam da će zvezdaši doći u velikom broju da nas podrže. Uz navijače smo uvek jači i želimo da zajedno upišemo nova tri bod – zaključio je Kraso.

Podsetimo, u okviru 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu protiv IMT-a rezultatom 2:1.

SFEROPULOS PRED PARTIZAN: ‘Potpuno drugačija utakmica, iz prethodne treba da izvučemo pouke!’

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter