1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DULJAJ NAKON POBEDE: ‘Navijača je sve više i više, to nas raduje!’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.23 u 22:23

Imao je čime da bude zadovoljan!

Večeras su na stadionu u Humskoj odmerili snage fudbaleri Partizana i Voždovca u okviru 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 18:30. Izabranici Igora Duljaja su odneli veoma važnu pobedu rezultatom 2:0 golovima Severina u 54 i Zahida u 56. minutu i Saldanja u 83. minutu.

 

Nakon duela svoje utiske izneo je trener Partizana, Igor Duljaj:

‘Čestitke za oba tima i za kolegu koji je bio hrabar i videli ste da nije odstupao od svojih principa, da igra od golmana. Ovo je bio najteži naš protivnik. Imali smo dosta poteškoća jer smo hteli sve kroz sredinu. U poluvremenu smo se dogovorili da neke stvari korigujemo, postigli smo dva gola posle kojih je sve bilo rešeno. Još jednom velika zahvalnost mojim igračima i ekipi Voždovca koja je jedna od najmlađih ekipa i ima potencijal. Na kraju, da se zahvalim i navijačima, sve ih je više i više i to je ono što nas raduje..’ – rekao je Duljaj i potom dodao:

‘Dobro je kad ne primimo gol, ali ne razmišljam koliko je minuta prošlo. Na kraju se svodi na to ko je prvi prošao kroz cilj, a ne ko je prvi startovao.’ – zaključio je trener ‘crno-belih’.

11
0

1 Komentara

  1. Igore kao da smo na tel. liniji cim ja pocnem da dajem zamerke ti promenis sve i das igracima elan i vetar u ledja i eto 3:0 i Vozdovac je pao . Ipak rad i samo rad daje rezultate. Kao sto kazes do kraja ovog dela moramo sve pobediti ali bukvalno sve ,stvoriti razliku u bodovima u odnosu na Zvezdu derbi u decembru ce reci sve moramo na nasem stadionu pobediti i ici goloruki na tenk e onda polako pa i ako posle remiziramo sa nekim imamo bodovnu razliku i cupacemo se . Napred na juris pohvale za tebe i igrace koji mi iskidaju zivce ali pobede ali ako moramo imati titulu!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter