0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DUDIĆEVA ŠOK TERAPIJA DIGLA KRAGUJEVČANE IZ PEPELA: Radnički srušio Mladost!

Objavljeno: 29.10.23 u 15:25

Lučanci u krizi.

Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca dočeklai su ekipu Mladosti iz Lučana u okviru 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 13 časova. Tim iz srca Šumadije ostvario je trijumf rezultatom 4:1 i tako polako beži iz opasne zone, a promena trenera je urodila plodom, dok kod gostiju ni ona nije pomogla.

Današnju radost domaćinu režirao je Luka Zorić koji je postigao het-trik. Prvi pogodak na susretu dao je u petom minutu kada je na asistanciju Adžića, a taj rezultat (1:0) je bio na snazi i na odmoru. Sjajni fudbaler Kragujevčana je i u drugom delu bio koban po Lučance, pa je u 48. i 80. minutu ponovo pogađao i srušio nade ekipe Mladosti.

Uspeli su izabranici Tomislava Sivića da smanje prednost domaćina sa bele tačke, a precizan je bio Milošević u 92. minutu. Međutim tu nije bio kraj agoniji Mladosti, pošto je Vidosavljević u 94. minutu postavio konačan rezultat od 4:1. Radnički se sada popeo na 12. mestu sa 12 bodova, a u sledećem kolu igraće protiv Spartak Subotice.

Što se tiče Mladosti, oni su posle trećeg uzastopnog poraza na devetoj poziciji sa 15 osvojenih bodova, a u narednom kolu igraju protiv Javora.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter