2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DANAS IGRA PARTIZAN IGORA DULJAJA: Čovek koji je ove sezone u pohodu na rekorde, evo gde možete da gledate utakmicu!

Objavljeno: 29.10.23 u 10:00

Crno-belima na noge dolazi najmlađa ekipa lige.

Partizan danas od 18.30 časova na svom terenu dočekuje ekipu Voždovca u meču gde se juri nastavak nestvarne serije tima Igora Duljaja.

Naime, crno-beli su u nizu od deset uzastopnih pobeda u domaćem prvenstvu, kakvu u Evropi ima samo Vikingur sa FO, pa se tako sjajan ritam ekipe želi da prenese i u ovaj duel, i ponovo se održi razlika nad Crvenom zvezda.

Naime, prenos je ekskluzivno na kanalima ArenaSport, tačnije na provm premijum programu pomenutog distribuitera prenosa sportskih događaja.

Standings provided by Sofascore

 

4
0

2 Komentara

  1. Au Igore bas si igrace preplasio sa respektom Vozdovca pa oni nemogu da se sastave Zahid danas nista zaboravio i da trci i izgubi loptu i stane kao pevacica nekada Natho pun gresaka opet svetla tacka Kanute i Saldanja . Slaba nam igra sta ce biti u drugom delu videt cemo . Ako izgubimo raspad sistema total i sve odlazi u vodu sto smo bili prvi na tabeli bili smo nemirisr mi na dobro

    0
    0
    Odgovori
  2. Auuu, nisam znao da imamo tako strašnog trenera ! Hvala novinaru što ste mi otvorili oči ! A jel ste to mislili na rekorde u Evropskim takmičenjima ? Ono, Nordsjeland, Duljaj dve nule a Danci 5 komada i ovde 1 ? Da, i oni azerbejdžanci, tamo izgubio Duki, ako ste možda zaboravili, pa ovde produžeci, penali … Ali, Sabah je to, moćan tim, moćan klub … !!!
    Znači, vaša poruka nama gospodine novinaru ovde je – ne verujte svojim očima, ušima, mozgu, verujte meni, mom bombastičnom naslovu, i slično …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter