0
Evropske lige
FK Arsenal

FOTO: Twitter/@Arsenal

PET KOMADA U GOLU ŠEFILDA: Arsenal pregazio nejakog rivala za povratak u borbu za titulu! (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.23 u 18:55

Odlična partija Tobdžija

U pravoj goleadi, Arsenal je napravio pravi spektakl protiv Šefilda, savladavši ih sa ubedljivih 5:0. Junak večeri bio je briljantni Enketija, centarfor „Tobdžija“, koji je tresao mrežu protivnika u 28., 51., i 58. minutu.

Osim Enketije, u strelce su se upisali i Vijera i Tomijasu. Ova pobeda gura Arsenal na drugo mesto tabele Premijer lige sa 24 boda, dok je Šefild nastavio svoj loš niz i trenutno se nalazi na poslednjem mestu sa samo jednim bodom.

U drugom važnom meču, Bornmut je izašao kao pobednik protiv Barnlija rezultatom 2:1. Gosti su poveli u 11. minutu golom Tejlora, ali su Semenjo u 22. i Biling u 76. minutu preokrenuli rezultat u korist Bornmuta.

Iako su gosti postigli gol za izjednačenje u 90. minutu, VAR provera je poništila gol Rodrigeza. Bornmut sada zauzima 17. mesto sa šest bodova, dok je Barnli na 19. mestu sa četiri boda.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter